Ada race dekat sepang circuit | aleesya marah aku! kena sidai 4jam | belanje erza makan sedap2

1 Просмотры
Издатель
video kali ni video sambungan episod lepas. so hari ni aq layan member2 aq race dekat sepang, dan malangnya aleesya pulak x dapat masuk track. aleesya marah aku sebab sidai dia lama sgt. hmmm jom la layan.

Harap enjoy dengan video ni.

...............................................................................

Ouh ya mintak jasa baik kawan2 support aku punye video jangan skipp iklan ok. Dan kalau korang suka video aku. Jangan lupa | LIKE | COMMENT | SUBSCRIBE | tau. ????

...............................................................................

YOUTUBE ni adalah tempat aku share life aku,, dan juga tempat aku simpan video2 yang aku record untuk kenangan akan datang & untuk kawan kawan aku tau yang aku masih bernafas. ????

tu jela kot. hihi

...............................................................................

*nak panggil apa? Roy
*umur berapa? 1991 kira sendiri ????
*orang mana? Banting,Selangor

...............................................................................

Camera : samsung note 8, Gopro Hero7 Black
Gimbal stabilizer : Zhiyun Smooth 4
Mic : Boya MM1 Shortgun

...............................................................................

Editing : software premier pro
apps kinemaster (kalau ondaspot)

...............................................................................

Follow Instagram
personal IG :
Group IG :

...............................................................................

Facebook PAGE
ROY PRM :
PELESIT RAYAU MALAYSIA :
...............................................................................

JOIN TELEGRAM CHANNEL ROY PRM


...............................................................................


roy prm , pelesit rayau malaysia , pelesit rayau , uma racing , uma , bengkel motor , yamaha Rxz , Rxz , kawasaki rr
...............................................................................
#vlog #gopro #vlogroyprm #matrempit #rempit #yamaha #kawasakirr
Категория
Экшен игры
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика